pondelok, 18 december 2023 15:37

Spolupatričnosť k Vianociam každoročne preukazujú aj seniori z Revúckej Lehoty Doporučený

Napísal(a) M. Mladšia
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Vianočná atmosféra v Revúckej Lehote, v obci na strednom Gemeri sa začala už v sobotu 9.12.2023, keď sa rozsvietil vianočný stromček ako i celá vianočná dekorácia a prítomní si pochutnali na výbornej kapustnici i sladkostiach, posedeli pri vianočnom punči a pobavili sa pri vystupení súboru z Revúčky.

Spolupatričnosť, ktorá patrí k Vianociam, však každý rok preukazujú aj seniori zo ZO JDS, ktorí sa každoročne stretávaju pri vianočnom stromčeku, aby pospomínali na svoje Vianoce z detstva, podebatovali a prežili jedno krásne popoludnie. Bolo tomu tak aj t. r., a to v utorok popoludní 12.12. vo veľkej sále Kultúrneho domu.

Prichádzajucich vítali  vianočné melódie, vyzdobená sála, rozsvietený  stromček, bohaté občerstvenia i balíčky. Po slávnostnom príhovore predsedníčky ZO a pozdravení pani starostky si všetci spoločne zaspievali najkrajšiu vianočnú piesen, Tichá noc.

lehvatka stiahnuť 15 EnhancedObčianske združenie "Lehvatšen", pod vedením pani Ing. I. Pavlákovej, zabezpečilo pre všetkých členov nové tričká s nápisom: Lehvatka, za čo im pekne ďakujeme.

Obecný úrad pre všetkých dôchodcov pripravil bohaté balíčky, sponzori (najmä jubilanti) sa podieľali na občerstvení, o zabezpečenie ktorého sa postaral výbor ZO JDS.

Miesta v sále sa zapĺňali popoludní pri slnečných lúčoch a vyprázdňovali sa za tmy. S pocitom spokojnosti a vďakou za milé popoludnie sa seniori vracali do svojich domácností.

ZO JDS praje všetkým obyvateľom krásne, láskyplné, požehnané Vianoce a v novom roku 2024 zdravie, šťastie, lásku a pohodu.

 

Text : M. Mladšia, Mgr.

Foto: I. Pavláková, Ing.

 

Tichá noc -text so spevom

 

 

 

Čítať 295 krát Naposledy zmenené pondelok, 18 december 2023 17:21

Media

{remote}https://youtu.be/M4OGlKgQBGo?si=FfxKA7DY78tyjatb{/remote} Tichá noc

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!