štvrtok, 26 január 2023 14:30

V Baníckom múzeu v Rožňave pripravili výstavu spirituálnych liečivých kresieb Doporučený

Napísal(a) M. Venenyová
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Enikő Sivák ASHA v spolupráci s Baníckym múzeom v Rožňave, kultúrnym zariadením Košického samosprávneho kraja, pripravili výstavu spirituálnych liečivých kresieb pod názvom Som kto som / Vagyok aki vagyok. Vernisáž výstavy sa uskutoční dňa 07. 02. 2023 o 16:00 hod. v Galérii Baníckeho múzea v Rožňave.

„Tematicky sa zameriavam hlavne na ľudskú podobu, no nie na fyzickú, ale na duchovnú. Kresby sú jedinečné, lebo majú vysokú energetickú rezonanciu, ktorá veľmi pozitívne vplýva na svoje okolie, na dušu, ale aj na fyzické telo. Tým pádom sa zapína spontánne uzdravenie a človek sa lieči. V poslednej dobe používam aj zlaté, strieborné, metálové gélové pero, na dominantné vyjadrenie podstaty kompozície. Kreslím ich väčšinou so zatvorenými očami. Potom kresbu dokresľujem, aby bola zrozumiteľná aj nášmu telesnému a duševnému vnímaniu,“ poznamenala autorka kresieb Enikő Sivák ASHA.

prispevky mg2Výstavu si budú môcť milovníci umenia vychutnať od 8. februára 2023 do 13. apríla 2023 v Galérii na Námestí baníkov 25 v Rožňave.

Tešíme sa na Vás!

 

Mgr. Mária Venenyová

 

Čítať 385 krát Naposledy zmenené piatok, 27 január 2023 13:43

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!