piatok, 06 júl 2018 14:29

Ďalší Majster Slovenskej republiky zo ZŠ J. A. Komenského v Revúcej Doporučený

Napísal(a)
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Prvý prázdninový deň 30. 6. 2018 priniesol atlétom – žiakom Základnej školy J. A. Komenského v Revúcej ďalšie úspechy na Majstrovstvách Slovenskej republiky mladších žiakov. Nášmu malému družstvu v zložení – Zuzka Kiselová, Lucka Ďurišková, Nelka Chlebušová, Marian Antal a Milan Smolko sa darilo.
Ako ?

Zuzka Kiselová svojimi vrhačskými schopnosťami dokázala poraziť terajšiu majsterku a vicemajsterku Slovenska v hale. Výkonom 10,34 m sa stala Majsterkou Slovenskej republiky. Po úspechu na Kalokagatii, kde sa v behu na 60 m Roman Krokavec stal Majstrom Slovenska a po zlate v biatlone, ktoré získala Nina Natália Vavreková je Zuzka ďalšia Majsterka Slovenska zo Základnej školy J. A. Komenského z nášho mesta Revúcej.

 

Lucka Ďurišková výkonom 46,88 s skončila štvrtá, od medaily ju delilo len 44 cm. V behu na 60 m, čo je aj so skokom jej primárna disciplína, skončila šiesta.

Nelka Chlebušová si spravila nový osobák s výkonom 444 cm a obsadila šieste miesto v skoku do diaľky.

Marian Antal, majster Banskobystrického kraja v behu na60 m nakoniec skončil na piatom mieste v silnom protivetre s časom 8,35 s.

Milan Smolko v hode kriketkou obsadil vo finále šieste miesto, taktiež ako pri Lucke mu nechýbalo veľa na lepšie umiestnenie. Jeho výkon bol 47,62 m.
Ďakujeme našim športovcom za úspešnú reprezentáciu nášho atletického klubu, našej školy, nášho mesta. Úspešne ukončili školský rok 2017/2018. Po krátkom letnom oddychu ich čakajú preteky už v závere prázdnin, v auguste. Poďakovanie patrí aj ich trénerom – učiteľom Základnej školy J. A. Komenského za ich prípravu, za ich čas, ktorí svojim žiakom venujú. Spoločne so svojimi zverencami ukázali, že v Základnej škole J. A. Komenského sa atletike, športu venujeme a že pod vedením skvelých trénerov sa našim talentom darí. Sme hrdí na svojich žiakov. Sme hrdí na svojich učiteľov. Sme hrdí na svoju školu – Základnú školu J. A. Komenského.

 

Čítať 1642 krát Naposledy zmenené nedeľa, 08 júl 2018 09:56

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!