×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/sport/biatlon/letny/zaver
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/sport/biatlon/letny/zaver
pondelok, 10 september 2012 19:41

Revúčania úspešní aj v závere letnej biatlonovej sezóny Doporučený

Napísal(a) KBMR
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Revúcki biatlonisti získali na Majstrovstvách Slovenska v letnom biatlone 2012 celkovo 8 medailí. Po Tomášovi Sklenárikovi si titul Majstra Slovenska vybojovali aj Lukáš Ottinger a Andrej Mladší.
Záver letnej biatlonovej sezóny patril tradične Majstrovstvám Slovenska v rýchlostných pretekoch a pretekoch s hromadným štartom. Tento rok sa konali v peknom slnečnom počasí druhý septembrový víkend v biatlonovom areáli v Predajnej. A pretekári Klubu biatlou Magnezit Revúca sa na tratiach i strelnici opäť prezentovali skvelými výkonmi.
Sobotňajšie rýchlostné preteky komplikoval na strelnici nevyspytateľný vietor. Dopoludnia v kategóriach dorastu a dospelých sa našim

pretekárom strelecky príliš nedarilo. Janko Majerčík aj Anna Košinárová obsadili 5. miesto, Peter Košinár skončil siedmy.
Popoludní pretekali žiaci – medzi staršími Daniel Jacko vybojoval 10. miesto a Gabriel Nagypál 18. miesto. Jedinú majstrovskú medailu vybojoval v kategórii žiakov 12-13 ročných Lukáš Ottinger, keď jeho čas znamenal 3. miesto a bronzovú medailu. Tomáš Sklenárik obsadil 10. miesto, Libor Mladší 11. a Radovan Humeník 18. Medzi najmladšími žiakmi k medailám chýbalo pár sekúnd – René Chrapán i Anka Fujdiarová skončili po dobrej streľbe na 4. mieste. Andrej Mladší po nevydarenej streľbe obsadil 11. miesto.
V nedeľu sa bežali divácky atraktívne preteky s hromadným štartom a v našej sérii štvrtých miest pokračoval tentokrát Janko Majerčík. Anka Košinárová medzi ženami však mala presnejšiu mušku a vybojovala bronzovú medailu. Lucia Chrapánová skončila piata, Peter Košinár siedmy.
Žiakom sa strelecky darilo viac, a tak sme sa v cieli mohli radovať – najprv Lukáš Ottinger po jedinom netrafenom terči s prehľadom dobehol do cieľa na víťaznej pozícii a po chvíli to v kategórii najmladších žiakov zopakoval Andrej Mladší. Obaja sa tak v cieli s rukami nad hlavou radovali z titulu Majstra Slovenska. Sériu štvrtých miest rošíril Tomáš Sklenárik a Anka Fujdiarová, obom chýbalo k medailám len pár metrov. René Chrapán vybojoval 5. miesto, Libor Mladší 11., Daniel Jacko 12. a Radovan Humeník 22. miesto.
Letná sezóna sa pre náš klub skončila veľmi úspešne – spolu s pretekmi vo Vyhniach naši pretekári vybojovali celkom osem medailí z Majstrovstiev Slovenska, z toho tri najcennejšie.
Veríme, že sme potešili všetkých, ktorí nám fandia a podporujú nás. Ďakujeme.
Po krátkej prestávke sa začíname pripravovať na sezónu zimnú a želáme si, aby snehu bolo aspoň toľko, ako vlani. Viac informácií a kompletné výsledky na www.biathlon.sk.
Klub
biatlonu Magnezit Revúca
Foto: Štefan Ottinger

{gallery}sport/biatlon/letny/zaver{/gallery}
{jcomments on}

 

Čítať 2677 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:43

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!