×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/kultura/jelsava/15
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/kultura/jelsava/15
streda, 10 november 2010 15:37

Pätnásť rokov činnosti Mestskej organizácie Jednoty dôchodcov Slovenska v Jelšave Doporučený

Napísal(a) Výbor MO JDS Jelšava
Ohodnotiť túto položku
(1 Hlasovať)

Dňa  28.10.2010  sa  členovia  Mestskej  organizácie  JDS v Jelšave zišli na slávnostnej schôdzi, aby si pripomenuli 15.  výročie založenia tejto organizácie. Tajomníčka Erika Kriaková privítala vzácnych hostí, primátora MVDr. Milana Kolesára,  Valériu Spišákovú z referátu kultúry  pri MsÚ  v  Jelšave,  členky Únie  žien  v Jelšave,  ako  aj  prítomných  členov.  Slávnostnú  schôdzu  prišli  pozdraviť  aj  deti Základnej  školy  v Jelšave  s Bc.  Emíliou  Simanovou,  ktorá s nimi pripravila kultúrny program. 
Slávnostný príhovor predniesla predsedníčka MO Mária Miklová.

  Stručne  zhodnotila  bohatú  činnosť  JDS  v Jelšave  za uplynulých  pätnásť  rokov  a konštatovala,  že  v súčasnosti má organizácia 81 členov.   Vyzdvihla, že pri príležitosti tohto   výročia  boli  na  slávnostnom  zasadnutí    Okresnej  organizácie JDS  v  Revúcej  odovzdané  ocenenia  našim  členom  výboru, ktorí ešte dodnes aktívne pracujú v organizácii  - p. Márii Gajdošovej  a p. Alžbete Mosaznej   (III.  stupeň),    p. Margite Barciovej (ďakovný list) a p. Ivanovi Kováčovi (pamätný list). 
Po slávnostnom príhovore sa prítomným členom prihovoril aj primátor MVDr. Milan Kolesár, ktorý veľmi dobre pozná našu činnosť,  veď  s väčšími  požiadavkami  sa  stále  obraciame  na neho a môžeme  len potvrdiť, že  táto spolupráca  je dobrá, za čo mu veľmi pekne ďakujeme. Ďakujeme za pomoc pri uskutočnení  tejto akcie aj ZŠ s MŠ v Jelšave, Únii žien v Jelšave, firme B+B Unipredaj, p. Csatárimu a p. Palicovi. 
Stručne z histórie organizácie:
Mestská organizácia JDS v Jelšave vznikla 12.6.1995. Mala 60 členov, ale postupne sa rozrastala, menili sa členovia výboru  i počet členov. Predsedníčkou organizácie od  jej založenia až do roku 2009 bola p. Katarína Kubasková. MO JDS sa zaoberala a zaoberá viacerými aktivitami, a to v kultúrnej, poznávacej  a  sociálnej  oblasti,  ale  aj  v  zdravotnej  starostlivosti a iných  oblastiach.
Výbor Mestskej organizácie
JDS v Jelšave

{gallery}kultura/jelsava/15{/gallery}
{jcomments on}

Čítať 2544 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:35

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!