streda, 26 august 2015 18:09

Malohont mojimi očami - fotografická súťaž pre veľkých i malých

Napísal(a) Ing. Miroslava Vargová
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

mh sutaz 1aMiestna akčná skupina MALOHONT vyhlásila 3. ročník fotografickej súťaže Malohont mojimi očami, ktorá je určená pre malých aj veľkých, amatérskych aj profesionálnych fotografov. Súťažné fotografie je možné posielať do 15.10.2015. 
Do súťaže sa môže zapojiť ktokoľvek, kto chce svojimi fotografiami prispieť k zviditeľneniu regiónu Malohont, pričom nezáleží na tom, či v tomto regióne žijete, pôsobíte alebo z neho pochádzate či ho radi navštevujete. Rovnako nezáleží ani na tom, či ide o fotografie, ktoré máte vo svojom archíve už niekoľko rokov alebo sa ich ešte len chystáte zhotoviť. 
Podmienkou je, aby boli zhotovené na území Miestnej akčnej skupiny MALOHONT* a týkali sa jednej alebo viacerých tém, ktoré sú zoradené do 5 súťažných kategórií - prírodné zaujímavosti, rozhľadne a vyhliadkové miesta, kultúrne dedičstvo, tradície a remeslá, život v regióne. Osobitnou kategóriu v 3. ročníku súťaže je časozberné video, ktoré môže byť zamerané na jednu z uvedených kategórií alebo na ich kombináciu. 
Súťažné fotografie spolu s vyplnenou prihláškou je potrebné zaslať najneskôr do 15.10.2015, pričom podrobné podmienky fotosúťaže vrátane prihlášky sú zverejnené na web stránke MAS MALOHONT

www.malohont.sk

O víťazných fotografiách v jednotlivých kategóriách rozhodne hodnotiaca komisia. Okrem toho bude o svojich víťazoch rozhodovať aj verejnosť, a to prostredníctvom hlasovania na Facebook stránke MAS MALOHONT. Súťaž bude ukončená v decembri 2015 výstavou fotografií v Knižnici prof. Š. Pasiara v Hnúšti, počas ktorej prebehne aj vyhlásenie výsledkov a odovzdanie cien víťazom. 
Fotografickú súťaž realizuje Miestna akčná skupina MALOHONT ako jednu z aktivít zameranú na prezentáciu regiónu Malohont i šikovných ľudí, ktorí v ňom žijú alebo pôsobia. 
Viac informácií získate v Kancelárii MAS v Hrachove:
047/5695 533,

* územie MAS MALOHONT: Babinec, Budikovany, Čerenčany, Dražice, Drienčany, Ďubákovo, Horné Zahorany, Hnúšťa, Hostišovce, Hrachovo, Hrnčiarska Ves, Hrnčiarske Zalužany, Hrušovo, Chvalová, Klenovec, Kraskovo, Kociha, Kokava nad Rimavicou, Kružno, Kyjatice, Lehota nad Rimavicou, Lipovec, Lukovištia, Nižný Skálnik, Ožďany, Padarovce, Poproč, Potok, Rimavská Baňa, Rimavské Brezovo, Rimavské Zalužany, Rovné, Selce, Slizké, Sušany, Šoltýska, Španie Pole, Teplý Vrch, Utekáč, Veľké Teriakovce, Veľký Blh, Vyšný Skálnik, Zacharovce. 
Ing. Miroslava Vargová

 

 

Čítať 2355 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:26

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!