nedeľa, 28 máj 2017 18:09

V Rožňave školili rozhodcov DPO SR

Napísal(a) Mgr. Michal Terrai
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Inštruktážno metodické zamestnanie rozhodcov DPO SR sa  v týchto dňoch uskutočnilo v Rožňave v priestoroch zasadačky RÚVZ Rožňava. Patrí sa poďakovať za pomoc lektorom, ktorí boli výborní, prísni a ústretoví. Ďakujeme Gabriele Jakubecovej a Jánovi Holovárovi za ich čas a ochotu vysvetliť nové pravidlá, súťažný poriadok a predpisy, ktoré sú potrebné pre rozhodcov, aby sa správne vedeli rozhodnúť pri každej disciplíne na trati, pri útoku v hasičskom športe, ale aj na taktických cvičeniach.

Ďakujem a všetkým zúčastneným blahoželám k úspešne zloženej skúške a k získaniu preukazu a odznaku rozhodca DPO SR. Na uvedenom IMZ sa uskutočnila aj voľba predsedu komisie rozhodcov pri ÚzO DPO SR Rožňava, ktorým sa stal dlhoročný člen a rozhodca pán Ján Holovár, ktorý určite bude spravodlivo rozhodcov usmerňovať, poúčať a bude im nápomocný. Ďakujem a blahoželám, pán predseda! Všetkým rozhodcom prajem spravodlivé rozhodovanie.

Mgr. Michal TERRAI,
tajomník,
Územná organizácia
Dobrovoľnej požiarnej ochrany Slovenskej republiky
Rožňava

 

 

 

Čítať 3381 krát Naposledy zmenené streda, 31 máj 2017 20:53

1 komentár

  • Odkaz na komentáre STEFAN HOLOVAR sobota, 03 jún 2017 22:48 Napísal(a) STEFAN HOLOVAR

    Pekne ako to ze neviem o skoleni rozhotcov. Pretym sa davalo pisomne oznamenie kazdemu osobne ze vtedy bude skolenie. Nie kazdy sedi na riti pri facebooku. Pan riaditel mal by si to riesit.

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!