×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/kultura/divadlo/10
JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/kultura/divadlo/actores/18
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/kultura/divadlo/10
There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/kultura/divadlo/actores/18
pondelok, 19 marec 2012 14:51

Na Detskej divadelnej Revúcej sa predstaví osem súborov z regiónu Gemer-Malohont Doporučený

Napísal(a) Mgr. Darina Kišáková
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Dňa 23.marca 2012 ožije Mestské kultúrne stredisko v Revúcej divadelnými predstaveniami v podaní detských divadelných súborov z regiónu Gemer - Malohont, ktoré sa zúčastnia na regionálnej prehliadke pod názvom Detská divadelná Revúca. V programe sa predstaví osem detských divadelných súborov: DDS Korunka pri ZŠ na Hviezdoslavovej ulici v Revúcej, Partička pri ZŠ I. B. Zocha v Revúcej, DDS Keď sa chce pri ZUŠ v Hnúšti, DDS Facka pri ZUŠ v Rimavskej Sobote, DDS Zauško pri ZUŠ v Rimavskej Sobote, Portál Junior pri ZŠ J. A. Komenského v Revúcej, Portál pri ZŠ J. A. Komenského v Revúcej, DDS Vrtihlav s Peračníkom pri ZUŠ v Revúcej a ZŠ v Jelšave.

Jednotlivé vystúpenia súborov a herecké výkony bude hodnotiť odborná porota, ktorá vyberie ten najlepší súbor  na krajskú prehliadku detských divadelných súborov pod názvom Rozprávkové javisko. Súčasťou  podujatia bude aj vyhodnotenie výtvarnej súťaže Divadlo očami detí. 
Organizátori podujatia: BBSK - Gemersko-malohontské osvetové stredisko v Rimavskej Sobote a Mestské kultúrne stredisko v Revúcej. Srdečne Vás na podujatie pozývame. 
Mgr. Darina Kišáková
riaditeľka GMOS
































{jcomments on}

Čítať 2214 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:28

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!