×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/kultura/jelsava/muzeum/dod
JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/kultura/muzeum/jelsava
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/kultura/jelsava/muzeum/dod
There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/kultura/muzeum/jelsava
piatok, 17 apríl 2015 13:00

Propagačný materiál Baníckeho múzea v Rožňave získal v celoslovenskej súťaži 2. miesto

Napísal(a) S.H.
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

rv bm cena Potulky 044 aPropagačný materiál s názvom Potulky históriou Baníckeho múzea v Rožňave získal v 8. ročníku celoslovenskej súťaže Najkrajšia kniha a propagačný materiál o Slovensku za rok 2014 2. miesto v kategórii Propagačné materiály o mestách. Trojjazyčný materiál o histórii múzea, o jeho činnosti a expozíciách, tiež o zaujímavostiach a osobnostiach rožňavského múzejníctva, vydalo Banícke múzeum v Rožňave. Jeho autorkou je S. Holečková, historička múzea. 
Vyhodnotenie súťaží a odovzdávanie diplomov víťazom v jednotlivých kategóriách sa uskutočnilo 14. apríla 2015 v priestoroch Štátnej vedeckej knižnice v Banskej Bystrici v rámci otvorenia výstav Najkrajší kalendár Slovenska 2015 a Najkrajšia kniha a propagačný materiál o Slovensku za rok 2014. 
rv bm cena Potulky 016rv bm cena Potulky 026rv bm cena Potulky 010rv bm cena Potulky 044rv bm cena Potulky 042rv bm cena Potulky 030Hlavným organizátorom súťaže je Klub fotopublicistov Slovenského syndikátu novinárov. 
Minuloročné víťazstvo publikácie Rožňavské cechy v kategórii Knihy o meste – monografické publikácie, ako aj tohtoročné strieborné umiestnenie úspešne zviditeľňuje v oblasti publikačnej a propagačnej činnosti nielen rožňavské múzeum, ale i mesto Rožňava a Košický samosprávny kraj. 


Sylvia Holečková, Banícke múzeum v Rožňave

 

Čítať 1829 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:42

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!