streda, 17 júl 2019 12:13

Letné hry 2019 u Zocháčov boli super Doporučený

Napísal(a) EHV
Ohodnotiť túto položku
(1 Hlasovať)

Každý rok sa pred odchodom na letné dovolenky stretávajú zamestnanci revúckych škôl a školských zariadení, aby sa spoločne pobavili a neformálne uzavreli obdobie vyučovania v školskom roku. Tentoraz pripadla funkcia hostiteľov na Základnú školu Ivana Branislava Zocha Revúca. Krátko pred deviatou sa začal zapĺňať areál školy zamestnancami všetkých revúckych škôl – tohto roku sa ich zišlo veru neúrekom – prišlo 170 účastníkov. Po oficiálnom privítaní riaditeľkou školy RNDr. Evou Holéczy Vidovou čakali na prítomných prvé prekvapenia a novinky. Aj keď prichádzali ako školské výpravy, hneď v úvode boli všetci účastníci rozdelení do ôsmich družstiev na základe náhodného výberu. Veď jedným z cieľov týchto stretnutí v závere školského roka je spoznať sa navzájom.

Keď sa novovytvorené takmer dvadsaťčlenné družstvá navzájom zoznámili a zaujali nové miesta, nič nebránilo začatiu súťaží. Usporiadatelia pripravili 8 zábavných disciplín, v ktorých testovali fyzickú i psychickú zdatnosť tímov. Prezliekali sa tričká, preskakovali prekážky, triafalo sa na rôzne ciele, kotúľali sa lopty i loptičky, riešila sa záhada pyramíd, hralo sa piknik slovo a predovšetkým bola zábava, ktorú umocňovala hudba, sprievodné slovo a ukážky jednotlivých súťaží v podaní organizátorov. Na záver súťažnej časti bola pripravená štafeta, ktorá svojím charakterom všetkým dôsledne pripomenula, že dovolenky sa nezadržateľne blížia.

DSC 0519   DSC 0568

 

Popri súťažiach bolo pre hostí pripravené aj malé občerstvenie, ktoré v teplom letnom dni určite prišlo všetkým vhod. Počas krátkej prestávky boli spočítané body a na pódium prichádzali jednotlivé tímy, aby z rúk organizátorov prevzali diplomy a ceny. Aj túto časť sprevádzali okrem hudby aj výbuchy smiechu a skutočne dobrá nálada.

Skôr, ako sa všetci presunuli na spoločný obed, za príjemne strávené dopoludnie a za výbornú atmosféru všetkým poďakovala riaditeľka školy. S hosťami sa rozlúčila s prianím krásnych letných dní, úžasných zážitkov a pekných chvíľ počas zaslúženej dovolenky.

DSC 0579   DSC 0727   DSC 0733

 

Čo dodať na záver? U Zocháčov sa uskutočnila skutočne vydarená akcia, ktorá všetkých príjemne naladila, spoznali sa kolegovia z rôznych škôl, nadviazali sa nové kontakty. Letné hry 2019 boli super a za to patrí vďaka celému tímu ZŠ I. B. Zocha. Už sa tešíme na tie ďalšie.

EHV

 

Čítať 1489 krát Naposledy zmenené streda, 17 júl 2019 12:38

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!