nedeľa, 23 jún 2013 19:36

Gratulujeme futbalistom Honiec za najpresvedčivejšie výsledky v druhej triede a víťazstvo v nej Doporučený

Napísal(a) mg
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Dohrávajúce 17. kolo II. triedy súťažného futbalového ročníka 2012/2013 v nedeľu 23. júna 2013 rozhodlo o druhom mieste v tabuľke. Preto sa najviac očakával súboj lídra súťaže - Honce s ašpirantom na druhú postupujúcu priečku s futbalistami Plešivca. Štítnik mal iba jeden bod náskoku pred tretími Plešivčanmi, navyše svoje zápasy dohrali minulý týžde a tak všetko smerovalo na miesto sútoku Štítnického potoka so Slanou. Konečný verdikt 0:1 pre hostí ich potešil a tak môžu čakať

pozvánku do I. triedy aj oni. Ostatné zápasy už nemali možnosť prehovoriť do vyšších priečok. Padlo v nich však pomerne hodne gólov. Najviac gólov padlo na Pači v zápase s Čoltovom -9. Rekord mohol padnúť aj v Joviciach, kde za 20 minút brankár hostí z Ml. Brzotín vyťahoval loptu zo siete až sedemkrát. Potom musel rozhodca ukončiť zápas, lebo hosťom zostalo na ihrisku iba šesť hráčov. Gratulujeme však futbalistom Honiec, ktorí v tomto ročníku podávali najpresvedčivejšie výsledky a s veľkým náskokom vyhralo aj práve skončený ročník. Dúfajme, že sa im bude dariť aj vo vyššej súťaži. 

 

Výsledky dohrávky 17. kola: Jovice – Brzotín 7:0, nedohrané pre pokles hráčov hostí pod 7, Kružná – Krh. Dlhá Lúka B 2:3, Pača – Čoltovo 8:1, Gem. Hôrka B – Nižná Slaná 5:1, Plešivec – Honce 0:1.

 

 

 

 

 

 

 

 

ZRKADLO 2. TRIEDY VO FUTBALE V ROČNÍKU 2012-2013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

{jcomments on}

 

Čítať 1824 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:18

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!