nedeľa, 15 marec 2015 20:15

Jeden ťahá svoju futbalovú káru smerom nahor, druhý s ňou klesá na dno

Napísal(a) Štefan Tomášik
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

molcan matus vs hraci aV období pred začiatkom majstrovských futbalových zápasov sa tentoraz venujeme dvom mužstvám súťažiacim v I. triede OM v Rožňave - Vyšnej Slanej a Bohúňovu. Mužstvá sa v tabuľke po 13. zápasoch umiestnili na jej opačných póloch. Lepšie sú na tom  ale Bohúňovčania. V úvode však položil Štefan Tomášik zopár otázok Matúšovi Molčanovi, hráčovi Vyšnej Slanej. Mužstvo po futbalovej jeseni sa horko-ťažko drží na 13. mieste v tabuľke a za ním sú už iba - ako obyčajne - Vlachovčania. 

Ako hodnotíš jesennú časť? 

  • Pozitívne to nehodnotíme, keďže sme v spodnej časti tabuľky. 

Dôjde k nejakým zmenám v kádri? 

  • Do kádra by sa mali vrátiť Milan Fifik a Maroš Vido, ktorí prestali hrávať. Okrem nich noví hráči nepribudli. 

Ako prebieha príprava ? 

  • Mužstvo trénuje raz do týždňa v telocvični v Rejdovej. Prvý prípravný zápas odohrá mužstvo vo Vlachove. 
  • Poznámka MG: Prípravný zápas, ktorý odohrali v nedeľu 15. marca práve so susedom z tabuľky vo Vlachove, skončil pre Vyšnoslancov nelichotivo, pretože ho prehrali 4:1. 

FK Sokol Bohúňovo

Bohúňovčanom sa v I. triede na jeseň pomerne dlho dobre darilo. Dokonca sa ocitli niekoľko kôl aj na čele tabuľky. Potom sa dostali na piate miesto,

ktoré už do konca jesene neopustili. Oslovili sme Petra Rákaia, predsedu klubu, ktorý sa k tomu takto vyjadril: „Vcelku sme ako vedenie spokojný s umiestnením v jesennej časti, kde sme mali veľmi dobré zápasy ale ako všade inde boli aj výbuchy viď. v Drnave, kde sme dostali za zápas toľko gólov ako za ostatné spolu. Škoda zápasu na Dedinkách, kde už dvakrát sme prišli o body v závere gólmi dosiahnutými rukou. Samozrejme zápas v Rudnej, ktorý bol z našej strany veľmi takticky dobre zvládnutý ale proti dvanástim sa ťažko hrá. Škoda bezgólovej remízy doma s Krh. Dlhou Lúkou, ale zápas bol vynikajúci. Takže sme mohli byť o dva – tri  miesta vyššie. Nevadí, hráme ďalej. Zmeny v kádri by nastať nemali až na jedného-dvoch, ktorí išli za prácou do zahraničia. Pri treste brankára Dókuša veľmi dobre zachytal Ferencz a pomaly sa zotavuje aj Rákai ml. ktorý je po operácii kolena. Na jar by mal byť v poriadku. Zišiel by sa nám jeden strelec a jeden stopér do jarnej časti“. 

Zostava z prípravného zápasu s Plešivcom:

Ferencz (Dókuš) – Chochol, Antony, Demeter, Kovács-Illes, Szaniszló, Kulik,Csík - Pál Balázs, Švajko, striedali Kalo, Dorkin, Kovacs, Varadi.

Štefan Tomášik

 

Čítať 1924 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:22

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!