×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/futbal/2011/20
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/futbal/2011/20
nedeľa, 17 apríl 2011 22:23

V dramatickom futbale oslabení domáci Bystrania zvrátili výsledok z 0:2 na 5:3 aj zásluhou 4 gólov Janka Urbana Doporučený

Napísal(a) Miloš Leng
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Z majstrovského futbalu II. triedy Rožňavské Bystré - Hrhov 5:3 (2:2). Foto: J. MolnárRožňavské Bystré – Hrhov 5:3 (2:2). Na ihrisku v Rožňavskom Bystrom sa odohral dramatický zápas 20. kola II. triedy, z ktorého sa nakoniec tešili domáci hráči. Hrdinom zápasu bol Janko Urban ml., ktorý strelil štyri góly domácich. Aj keď Bystrania počítali s tým, že Hrhov bude lepším súperom ako béčko Gemerskej Polomy, ale až takú ofenzívu zo strany hostí nečakali. Prvých 15 minút sa Bystrania nevedeli poriadne dostať na polovicu Hrhovčanov, ktorí svojimi presnými a hlavne rýchlymi kombináciami poriadne dávali zabrať hlavne domácim obrancom. Ich snaha vyústila do ich prvého gólu, ktorý strelili Bystranom po nedôslednom pokrytí Hrhovských útočníkov v 18. minúte. 0:1.

Po ďalšom nedorozumení obrancov s brankárom, hlavičku hrhovského hráča Hajdu vyrazil rukou z prázdnej brány. Za to si vyslúžil červenú kartu a Hrhovčania následný pokutový kop s prehľadom premenili. 0:2. Po tomto góle hostí sa však domáci konečne začali preberať a zvýšenou snahou vyrovnali hru hlavne v strede ihriska. Po jednej z akcií v 31. minúte sa v 16-ke hostí najlepšie zorientoval Čapó a zblízka znížil na 1:2. Keď už prevaha Bystranov začala byť evidentná a J. Urbana ml. hostia nestíhali brániť, prišiel na neho aj faul v 16-ke v 38. minúte, po ktorom aj sám premenil nariadený pokutový kop. 2:2.
Druhý polčas Bystrania začali vo veľkom štýle a v 50. minúte po priamom kope J. Urbana ml. Už bolo 3:2 pre Bystré. Bystrania naďalej dostávali hostí do úzkych a hlavne J. Urban ml. Ukázal, že je momentálne najlepším strelcom II. triedy. V 53. minúte sa opäť pekne uvoľnil a pridal štvrtý gól Bystrého. 4:2. O pár minút nato mal samostatný nájazd na brankára Hrhova Tomko, ktorý však nedokázal šancu premeniť. Po jednej z mála návštev v domácej 16-ke Hrhovčania prelobovali Máťaša a stav sa menil na 4:3. Ďalšie dva nájazdy J. Urbana na brankára sa skončili neúspešne, no v 75. minúte opäť J. Urban ml. potvrdil svoju dobrú formu a zvýšil svojím štvrtým gólom v zápase na 5:3. Tento gól už hostí zlomil a Bystrania už do konca zápasu výsledok aj s desiatimi hráčmi ustrážili.
Pred 90 divákmi rozhodoval Šofranko.
Zostava Rožňavského Bystrého: Máťaš - Fabian, Valent, Hajdu (ČK ), Krága, Dorkin, Leng, Čapó, Rusnyák, Tomko, J. Urban ml.. Striedali: J. Urban st., Bernát, Galata.
Text: Miloš Leng
Foto: Janko Molnár

Poradie najlepších strelcov II. triedy po 20. kole: 33 gólov - J. Urban ml. (Rožň. Bystré), 25 gólov - M. Mázik (Drnava), 21 - gólov Ľ. Gajdoš (Pača), 18 gólov - F. Kovács (Drnava), 15 gólov - M. Balco (Nižná Slaná), 14 gólov - G. Zoller (Kečovo), 13 gólov - R. Lörinc (Kečovo), 12 gólov - L. Grulyó, G. Veverica (obaja Hrhov), T. Novák (Dedinky), 11 gólov - F. Čapó (Rožň. Bystré), R. Orbán (Drnava), 10 gólov - T. Lörinc (Kečovo), I. Széplaky (Čoltovo), J. Spišák (Jovice), atď.

{gallery}futbal/2011/20{/gallery}
{jcomments on}

Čítať 2195 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:57

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!