sobota, 17 jún 2017 18:33

II. kolo Slovenského pohára žiakov v letnom biatlone prinieslo Revúčanom ďalšie medailové úspechy

Napísal(a) Andrea Tokárová
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

V dňoch 10.-11.6.2017 za krásneho slnečného počasia sa v Prešove - Sigorde uskutočnilo II. kolo Slovenského pohára žiakov v letnom biatlone. Klub biatlonu Magnezit ŠŠSM Revúca reprezentovalo 10 pretekárov. V sobotu sa bežali rýchlostné preteky, v ktorých sa najviac darilo Alexandre Štempelovej. S čistou streľbou obsadila 1. miesto. Medailové priečky obsadili aj Adrián Ottinger (2.), Markus Sklenárik (3.), tesne pod nimi sa umiestnili Ema Kapustová (4.), Samuel Michal Siman (4.), Tamara Molentová (5.),

Veronika Šteczová (5.). Lenka Repáková skončila na 7. mieste a v najpočetnejšej kategórii 12-13-ročných žiakov obsadili Róbert Biž 10. a Tomáš Kuchta 20. miesto. V nedeľu sa bežali preteky s hromadným štartom, v ktorých klub získal opäť tri medailové pozície. Ema Kapustová vyhrala kategóriu 14-15-ročných žiačok, Markus Sklenárik obsadil 2. miesto, Alexandra Štempelová 3. miesto. Ďalšie umiestnenia: Tamara Molentová (4.), Adrián Ottinger (4.), Veronika Šteczová (5.), Samuel Michal Siman (7.), Róbert Biž (8.), Tomáš Kuchta (12.) Kompletné výsledky si môžete pozrieť na stránke Slovenského zväzu biatlonu v sekcii Výsledky.
Pretekárov čaká 12-týždňová pauza v pretekaní, najbližšie preteky sa budú konať v prvý septembrový víkend v Predajnej. Počas tejto pretekárskej pauzy sa pretekári budú v pravidelnom tréningovom procese pripravovať na jesenné preteky. Ich súčasťou budú aj Majstrovstvá Slovenska v letnom biatlone, ktoré sa tohto roku budú konať na domácej pôde, a to počas víkendu 23.9. - 24.9.2017. Už teraz vás na ne srdečne pozývame.
Mgr. Andrea Tokárová

 

 

Čítať 2163 krát Naposledy zmenené sobota, 17 jún 2017 18:48

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!