utorok, 12 február 2013 15:50

Na hodnotiacom zasadnutí OR JDS v Revúcej sa hovorilo aj o spolupráci so SZPB Doporučený

Napísal(a) Z.H.
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Hodnotiace zasadnutie OR JDS sa konalo 4.2.2013 v zasadačke DK Revúca, na ktorom sa  zúčastnili aj pozvaní hostia: predseda Obl. výboru SZPB Ing. N. Lacko, predseda ZO ZŤP J. Málik.
V správe o činnosti OO JDS za rok 2012 bolo konštatované, že plánované akcie boli uskutočnené, čo vyplynulo i z kontroly Uznesenia snemu JDS. Finančné prostriedky boli čerpané v súlade so SMERNICAMI JDS, skonštatovala hospodárka M. Odleváková.

Predsedníčka ORK JDS M. Miklová v revíznej správe zhodnotila, že pri revíziach ZO JDS sa nezistili žiadne nedostatky.  Členom OR JDS boli predložené: Plán činnosti OO JDS, Návrh rozpočtu OO JDS a Plán činnosti ORK JDS na rok 2013, ktoré po diskusii boli schválené. V diskusii vystúpil Ing. N. Lacko a oboznámil členov s podpísanou DOHODOU o spolupráci medzi OO JDS a Oblastným výborom SZPB, ktorá bola slávnostne podpísaná na výročnej schôdzi ZO SZPB v Revúcej a vyslovil presvedčenie, že predsedovia ZO JDS pomôžu pri zakladaní ZO SZPB v jednotlivých obciach.
Ako je vždy zvykom, podpredseda OO JDS D. Ivan  pozdravil jubilantov - J. Berenteho, predsedu ZO JDS v Muráni, A. Balážovú, predsedníčku ZO JDS Hucín, E. Polyáka, predsedu ZO JDS Tornaľa  a J. Krušinu, člena P-OR JDS, Oľgu Kuchtovú, predsedníčku ZO JDS Revúca. Poprial im pevné zdravie, šťastie a radosť zo života. Pri pohostení, ktoré pripravili členovia P- OR a jubilanti pokračovala priateľská diskusia.
Z.H.



{jcomments on}

 

Čítať 3075 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:28

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!