×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/futbal/2011/nsla
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/futbal/2011/nsla
nedeľa, 29 máj 2011 15:16

Ani výmena brankára za obrancu a naopak nepomohla Drnave získať vo Veľkom Folkmári aspoň bod Doporučený

Napísal(a) HCKošice_19
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Veľký Folkmár - DRNAVA 2:1 (0:0), gól Drnavy: Emödi. Skvelý, vyrovnaný zápas 19. kola V. ligy dorastu skupiny JZ mohli vidieť diváci v sobotu 27. mája t.r. vo Veľkom Folkmári, kde privítali hostí z Drnavy. Návštevníci tohto zápasu videli tri nádherné góly, pekné strely i zákroky. Drnava bola blízko k zisku bodu, avšak vietor, šťastie a rozhodca dnes boli proti nim.
Zápas nemal favorita, a priebeh prvého polčasu bol tiež vyrovnaný. Prvé strely mierili na domácu bránu, Šoltés dvakrát preveril domáceho brankára, ale bez výsledku. Na druhej strane Emödi predviedol v 22.

min. "robinzonádu" pri strele domácich. Domáci kapitán mal na kopačke otvárací gól, jeho projektil z 25 m i s pomocou vetra však zastavilo brvno. Najväčšiu šancu hostí v prvom polčase mal Maliňák, ale jeho priamy kop zastavil s ťažkosťami brankár Folkmáru. Na polčas sa tak šlo za bezgólového stavu.
Druhý polčas už priniesol oveľa viac vzruchu. Domáci zatlačili Drnavu a vytvorili si zaujímavé šance. Z dvoch štandardiek dvakrát trafili brvno a po hodine hry ani do odkrytej brány nedokázali skórovať. V 65. min. sa už domáci dočkali gólu. Štvrtá strela do brvna sa už odrazila dnu, nie von. 1:0. Hostia museli nejako osviežiť svoje sily, a tak prišli striedania. Jedným z nich bolo striedanie brankárov. Emödi šiel z brány von a J. Kovács do brány. Drnava si vytvorila hneď šance. Teraz to boli oni, ktorí zatlačili domácich, no gólu sa ešte nedočkali. Szöcs aj Šoltés mierili len do brankára. V 81. min Szöcs vynechal nemožné. Maliňák rozohral akciu s Emödim, ten našiel hlavu Szöcsa, ale ani tak nedokázal skórovať. Nedáš – dostaneš, platilo v 84. min., keď kapitán Folkmáru nedal šancu J. Kovácsovi a z priameho kopu zvýšil skóre na 2:0. Už sa zdalo, že konečný výsledok bude 2:0, no Emödi mal na to iný názor a po skvelom prieniku rozvlnil sieť domácich. 2:1. Pre Drnavu, žiaľ, už nezostal čas na vyrovnanie, a tak si odniesli z Folkmáru iba tesnú prehru.
Zostava Drnavy: Emödi (70. min. J. Kovács) - J. Kovács (70.min. Emödi), P. Kovács, Macko, Kardos - Szöcs, Herczeg, Maliňák, Čelovský - Šoltés, Vanyo (75. Cseh).
HCKošice_19

Ostatné známe výsledky: Medzev - Valaliky 1:1, góly: Palašta - Buzoga. Domaňovce - Slovinky 3:1, góly: Kusi, Gurgul, Bosák - Mizič. Kechnec - V. Ida 8:1, góly: Kababik 3, Nichler 2, Fečo 2, Renčík - Svaňa. Helcmanovce - Rudňany 1:1 - nedohrané, v 58 min. prerušené pre zlé poveternostné podmienky. Góly: Schmidt (vl.) - Steiner.

Čítať 2173 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:09

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!