×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/futbal/2012/7kolo
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/futbal/2012/7kolo
nedeľa, 18 september 2011 19:43

Hrdinom zaujímavého zápasu v Drnave s Bystranmi domáci Mázik so štyrmi gólmi Doporučený

Napísal(a) FKD
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

DRNAVA – Rožňavské Bystré 5:1 (1:0), góly: Mázik 4, R. Kovács – Rusznyák. Mázik, Mázik, Mázik a ešte raz Mázik. Štyri kúsky si od neho v siedmom kole I. triedy vyslúžil brankár hostí Koncz. Pritom mu minimálne ešte 4 nedoprial. Drnava opäť raz dokázala že záver zápasov doma patrí im. Tak ako aj proti Dlhej Vsi (4:0) aj dnes góly začali domáci sypať až v druhej polovici 2. polčasu. Zápas viedol L. Gyenes na čiare s Repaským. Zápas sledovalo vyše 100 návštevníkov.
Začiatok zápasu bol nervôzny, hostia zvolili tvrdší štýl. Do sľubných šancí sa dostali obe mužstvá, no gólu sa nik nedočkal. Na konci 20. min. prenikal pred bránu Z. Búlik, navrátilec

zo Španielska, a v pokutovom území bol faulovaný, no píšťaľka rozhodcu ostala nemá. Tvrdá hra v prvom polčase priniesla aj kartové tresty a to 3 žlté na strane hostí a jeden u domácich. V 37. min bol faulovaný v pokutovom území Rencsok a nasledovala penalta. Mázik si postavil loptu a tá sa od žrďky odrazila do brány. 1:0. Zaslúžené vedenie aktívnejších Drnavčanov. Polčas.
Gól ako keby položil Bystranov. Strácali sily a vtedy Mázik udrel druhýkrát. Po skvelom úniku cez stred vypálil a lopta zaplachtila do brány. Koncz bol bez šance. 2:0. Hostia sa pokúšali o protiútky, a po hodine hry sa im aj podarilo skórovať. Rusznyák skvelým lobom prekvapil a prekonal Zakhara. 2:1. Hneď po góle sa strhla šarvátka, v ktorej nemohol chýbať tradičný účastník bitiek F. Kovács. Zápas bol opäť zdramatizovaný, no len 3 minúty. Mázik sa dočkal hetriku, Koncz už tretíkrát nemal šancu zastaviť špílmachera domácich. 3:1. A aby nebolo dosť, Mázik ukázal, že gól sa dá dať aj jednoducho - špicom kopačky. 4:1. Posledné slovo zápasu mal R. Kovács. Aj keď sa dlho diskutovalo, že či posledným Drnavčanom, ktorý sa dotkol lopty bol on či Z. Búlik. Bol to neskutočný biliard pred bránou hostí, Koncz raz skvele zachránil, no lopta ani nevedno ako skončila piatykrát v sieťke Bystranov. 5:1. Konečný hvizd ukončil toto zaujímavé stretnutie.
Zostava Drnavy: Zakhar - P. Búlik, T. Petro, J. Kovács, Bukovič, R. Kovács, Mázik, Z. Búlik, F. Kovács, Orbán, Rencsok. Striedali: Emödi, Bakoš, G.Petro.
Zostava Bystranov: Koncz - Valent, Gallo, Leng, Dorkin, Gallo, Hajdu, Minčík, Kuchta, Gallo, Čapo, Urban ml. Striedali: Rusznyák, Urban st.
FKD

Ostatné výsledky 7. kola:
Brzotín - Slavošovce 2:5, góly: A. Polyák, Ra. Znak – Varga 3, Lipták Giba 2; Betliar - Dlhá Ves 3:1, góly: Ján Gonos, Z. Zdechovan, Barkasz – Blatník.
Vyšná Slaná - Bohúňovo (zápas bol preložený), Jablonov - Rudná 0:0, Krh. Dlhá Lúka - Vlachovo 8:1, g
óly: Čižmár 3, Albert 3, Korintuš, T. Molda (vlastný) – M. Molda.

TABUĽKA I. TRIEDY PO NEÚPLNOM 7. KOLE:














TABUĽKA STRELCOV I. TRIEDY PO 7. KOLE:

1. – 2. Varga (Slavošovce) - 9 gólov

1. – 2. Čižmár (Krh. D. Lúka) - 9

3. Mázik (Drnava) - 8

4. – 8. Urban (Rožň. Bystré) - 6

4. – 8. Blatník (Dlhá Ves) - 6

4. – 8. Z. Zdechovan (Betliar) - 6

4. – 8. Albert (Krh.D.Lúka) - 6

4. – 8. Mil. Gallo (Rudná) - 6

9. Orbán (Drnava) - 5

10. – 12. Minčík (Rožň. Bystré) – 4

10. – 12. Gebe (Krh. Dlhá Lúka) – 4

10. – 12. Polyák - (Brzotín) - 4

atď.-

ZÁPASY I. TRIEDY 8. KOLO 25.9.2011 o 15.00 hod.:
Rožňavské Bystré - Vlachovo
Rudná - Krh. Dlhá Lúka
Bohúňovo - Hrhov
Dlhá Ves - Vyšná Slaná
Slavošovce - Betliar (v sobotu)
Drnava - FK Brzotín

Fotografie J. Molnára:
{gallery}futbal/2012/7kolo{/gallery}
{jcomments on}

Čítať 2554 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:20

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!