×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/kultura/kniznica/gkpd/marec
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/kultura/kniznica/gkpd/marec
streda, 12 marec 2014 18:29

Podarilo sa mesačníku Zem a vek vymaniť z bežných stereotypov?

Napísal(a) Tatiana Bacňáková
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

tibor zem a vek(Gemerská knižnica Pavla Dobšinského v Rožňave – tlačová správa) – Vydavateľstvo Sofian Publishing a Gemerská knižnica Pavla Dobšinského v Rožňave, kultúrne zariadenie Košického samosprávneho kraja pripravili pre širokú verejnosť v piatok 28. marca 2014 o 16:30 hod. v priestoroch knižnice na Lipovej ul. 3 stretnutie so šéfredaktorom časopisu ZEM A VEK Tiborom Eliotom Rostasom.
V máji 2013 sa objavil na pultoch novinových stánkov nový časopis ZEM A VEK. Vyše 100-stránkový mesačník vydáva Vydavateľstvo Sofian Publishing. Na titulnej strane pod názvom časopisu sa nachádza bližšia špecifikácia utajované informácie bez cenzúry. Mesačník prináša reportáže z oblasti vývoja svetovej a domácej ekonomiky, školstva, zdravotníctva... Venuje sa, ako sa píše na poslednej strane prvého čísla, prioritne alternatívnym spôsobom života. Udalosti a súvislosti zo sveta a domova, bez masky – odvrátená tvár osobností, neznámi hrdinovia – príbehy skutočných osobností, príbehy Zeme – mytologické príbehy našich predkov, téma mesiaca – pohľady na významnú udalosť, to je časť pravidelných rubrík tohto mesačníka. Jeho šéfredaktorom je Tibor Eliot Rostas. V rozhovore pre časopis

Extra plus na otázku, ako by charakterizoval sám seba odpovedal: „V prvom rade sa cítim ako muzikant, ale vzdelanie mám výtvarné a živím sa písaním“.

Koľko ľudí, toľko chutí – to je staré známe porekadlo, ktoré v poslednej dobe používame čoraz častejšie. A platí to ako pri knihách, tak i pri rôznych časopisoch. Je teda na Vás, milí priatelia, čitatelia, či náhodní návštevníci knižnice. V piatok 28. marca 2014 o 16:30 hod. máte možnosť prísť si vypočuť do Gemerskej knižnice Pavla Dobšinského v Rožňave na Lipovú 3 šéfredaktora mesačníka ZEM A VEK Tibora Eliota Rostasa. Vstup je voľný.

Tatiana Bachňáková

 

 

Čítať 3540 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:37

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!