nedeľa, 18 február 2024 16:49

Občianske združenie REHAMENTA v Rožňave Doporučený

Napísal(a) Erika Vanyová
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Na základe iniciatívy zákonných zástupcov a rodičov mentálne postihnutých detí a dospelých regiónu Rožňava vzniklo v novembri 2002 Občianske združenie REHAMENTANázov pracovnej iniciatívy vznikol spojením REHAbilitácia a MENTÁlne postihnutý. Poslaním a cieľom OZ REHAMENTA je: chrániť a presadzovať záujmy a práva zdravotne postihnutých občanov (ZOP) v meste Rožňava a jej okolí a tiež pre DSS Jasanima organizačnej súčasti DSS AMALIA, poskytovať kultúrno-spoločenské a športové činnosti počas víkendov (väčšina PSS sú členmi OZ), pozitívnejšie a aktívnejšie zmierňovať ich postihnutie rôznymi spôsobmi sociálnej adaptácie a spoločenskej integrácie a poskytnutím pocitu vlastnej existencie a spoločenskej potreby. Ďalšou úlohou je zlepšovať kvalitu života zdravotne postihnutých občanov, získať pocit uspokojenia vlastnej identity, sebarealizácie a integrácie formou rôznych terapií, jednoduchej pracovnej činnosti a iných podnecujúcich aktivít. Účelom využitia iniciatívy je poskytnúť alternatívnu formu pomoci pre ZPO, ktorí by inak boli a sú odkázaní na podporu štátu počas celého života alebo na doživotnú pomoc svojich rodinných príslušníkov.

 

Vážení priatelia, z dôvodu našej administratívnej chyby vyradila nás Finančná správa SR zo zoznamu prijímateľov 2% z dane za rok 2023. Veríme, že aj napriek pre nás nemilej udalosti, zostaneme naďalej vo Vašej priazni.

Na základe vzájomnej písomnej dohody Občianske združenie VITAE GP súhlasí s asignáciou prijímania 2% z daní fyzických a právnických osôb za rok 2023 aj pre OZ Rehamenta. 

Do tlačiva pre dane, vyplňte údaje:

Obchodné meno /názov: VITAE GP

Právna forma: Občianske združenie

IČO:  48433080

Sídlo:  Turecká 619, 04922 GEMERSKÁ POLOMA

www.notar.sk/poberatel/?actld-654b668c552dd12154d6cc11

Akýkoľvek finančný príspevok má pre nás veľký význam a prostriedky z neho využívame na rozvoj našej činnosti.​

Veríme, že nám pomôžete aj takouto formou.

ĎAKUJEME!

 

Ing. Erika VANYOVÁ, predseda OZ

Mgr. Igor Lada, projektový koordinátor OZ

Čítať 278 krát Naposledy zmenené pondelok, 19 február 2024 10:13

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!